REGGAE ARA NARCO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

REGGAE ARA NARCO

Breed

American pit bull terrier

Size

Large

Age

5y 2m 6d

In shelter since

09-06-2022

Color

TIGRAT-BLANC

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39956


Description

CATALÀ:
Al Reggae ens el van deixar lligat a la porta del refugi. El pobre estava totalment bloquejat i desubicat... De mica en mica ha anat agafant confiança, i tot i que per ara es mostra com un gos força seriós, estem convençuts que amb una família que se l'estimi serà un bon gos i un bon company de vida. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Reggae, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
A Reggae nos lo dejaron atado en la puerta del refugio. El pobre estaba totalmente bloqueado y desubicado... Poco a poco ha ido cogiendo confianza, y aunque por ahora es un perro bastante serio, estamos convencidos de que con una familia que lo quiera será un buen perro y un buen compañero de vida. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Reggae, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet