REGGAE ARA NARCO

Hello! My name is

REGGAE ARA NARCO

Breed
American pit bull terrier
Size
Large
Age
5y 8m 27d
In Shelter Since
9-6-2022
Color
TIGRAT-BLANC
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
39956

Description
CATALÀ:
Al Reggae ens el van deixar lligat a la porta del refugi. El pobre estava totalment bloquejat i desubicat... De mica en mica ha anat agafant confiança, i tot i que per ara es mostra com un gos força seriós, estem convençuts que amb una família que se l'estimi serà un bon gos i un bon company de vida. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Reggae, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
A Reggae nos lo dejaron atado en la puerta del refugio. El pobre estaba totalmente bloqueado y desubicado... Poco a poco ha ido cogiendo confianza, y aunque por ahora es un perro bastante serio, estamos convencidos de que con una familia que lo quiera será un buen perro y un buen compañero de vida. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Reggae, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!