THOR - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

THOR

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

7y 1m 10d

In shelter since

08-06-2022

Color

Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39953


Description

CATALÀ:
En Thor és un gos preciós que ens va arribar amb un punt de por, però des del primer moment es va deixar fer sense cap problema. Ara ja fa un temps que és amb nosaltres i ja ens té confiança. És un bon gos, de caràcter tranquil i afectuós i que conviu molt bé amb gosses femelles (amb mascles depèn). Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Thor es un perro precioso que nos llegó con un punto de miedo, pero desde el primer momento se dejó hacer sin ningún problema. Ahora ya lleva un tiempo con nosotros y ya nos tiene confianza. Es un buen perro, de carácter tranquilo y cariñoso y que convive muy bien con perras hembras (con machos depende). Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet