PLE - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

PLE

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 9m 27d

In shelter since

07-06-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39941


Description

CATALÀ:
En Ple és un gat que ens desperta molta tendresa. Quan les seves cuidadores s'hi acosten, s'espanta i s'amaga, però si ens hi acostem amb menjar, s'apropa molt animat. No li agraden massa els altres gats, per la qual cosa estaria molt més content com "gat únic". És un gat força tranquil. Busquem per a ell una família de tarannà tranquil que li vulgui donar una nova oportunitat de viure en família. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ple es un gato que nos despierta mucha ternura. Cuando sus cuidadoras se le acercan, se asusta y se esconde, pero si nos acercamos con comida, se acerca muy animado. No le gustan demasiado los otros gatos, por lo que estaría mucho más contento como "gato único". Es un gato bastante tranquilo. Buscamos para él una familia de talante tranquilo que le quiera dar una nueva oportunidad de vivir en familia. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet