PLE

Hello! My name is

PLE

Breed
Europea
Size
Medium
Age
3y 11m 24d
In Shelter Since
7-6-2022
Color
Negre
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
39941

Description
CATALÀ:
En Ple és un gat que ens desperta molta tendresa. Quan les seves cuidadores s'hi acosten, s'espanta i s'amaga, però si ens hi acostem amb menjar, s'apropa molt animat. No li agraden massa els altres gats, per la qual cosa estaria molt més content com "gat únic". És un gat força tranquil. Busquem per a ell una família de tarannà tranquil que li vulgui donar una nova oportunitat de viure en família. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ple es un gato que nos despierta mucha ternura. Cuando sus cuidadoras se le acercan, se asusta y se esconde, pero si nos acercamos con comida, se acerca muy animado. No le gustan demasiado los otros gatos, por lo que estaría mucho más contento como "gato único". Es un gato bastante tranquilo. Buscamos para él una familia de talante tranquilo que le quiera dar una nueva oportunidad de vivir en familia. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!