ABELINA ara PETITONA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ABELINA ara PETITONA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 5m 23d

In shelter since

03-06-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39929


Description

CATALÀ:
L'Abelina va ser abandonada en un parc juntament amb un altre gatet, l'Abel, que també està amb nosaltres, tot i que no estan mai junts i cada un va al seu aire. L'Abelina va arribar molt espantada, però de mica en mica s'ha anat adaptant i ara, amb les cuidadores i voluntaris, es mostra com una gateta força carinyosa, tot i que és una mica tímida encara. Estem segurs que quan estigui a una casa i amb una família serà encantadora! Si voleu conèixer a l'Abelina, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Abelina fue abandonada en un parque junto con otro gatito, Abel, que también está con nosotros, aunque no están nunca juntos y cada uno va a su aire. Abelina llegó muy asustada, pero poco a poco se ha ido adaptando y ahora, con las cuidadoras y voluntarios, se muestra como una gatita cariñoosa, aunque todavía es un poco tímida. Estamos seguros que cuando esté en una casa y con una familia será encantadora! Si queréis conocer a Abelina, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet