MARCELA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MARCELA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 6m 3d

In shelter since

02-06-2022

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39927


Description

CATALÀ:
La Marcela és una gata activa i simpàtica: sempre està buscant a les seves cuidadores buscant i fent "mimos", però és d'aquelles gatetes que quan ja té prou carícies, t'ho fa saber. La princesa Marcela ens va arribar amb un problema congènit a les potes del darrere, que fa que tingui un caminar molt peculiar, però no té dolor i fa una vida totalment normal. Busquem per la Marcela una família que tingui ganes de tenir una gateta carinyosa sense excessos i amb la simpatia pròpia dels gats. Podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Marcela es una gata activa y simpática: siempre está persiguiendo a sus cuidadoras buscando y dando "mimos", pero es de aquellas gatitas que cuando ya tiene suficientes caricias, te lo hace saber. La princesa Marcela nos llegó con un problema congénito en las patas traseras, que le produce una manera de caminar muy peculiar, pero no tiene dolor y hace vida totalmente normal. Buscamos para Marcela una familia que tenga ganas de tener una gatita cariñosa sin excesos y con la simpatía propia de los gatos. Podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet