EDI ARA SKY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

EDI ARA SKY

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

11m 27d

In shelter since

27-05-2022

Color

Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39900


Description

CATALÀ:
L'Edi és una gosseta preciosa de només un anyet que no ha tingut una vida fàcil. És una gosseta desconfiada, sobretot amb els homes, i necessita una família que la vulgui ajudar a confiar i ser feliç. Des de la protectora us donarem tot el suport necessari perquè pugueu ser una família perfecta! Si li voleu donar una segona oportunitat a la petita Edi, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Edi es una perrita preciosa de tan solo un añito que no ha tenido una vida fácil. Es una perrita desconfiada, sobre todo con los hombres, y necesita una familia que la quiera ayudar a confiar y ser feliz. Desde la protectora os daremos todo el apoyo necesario para que podáis ser una familia perfecta! Si le queréis dar una segunda oportunidad a la pequeña Edi, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet