NINA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

NINA

Breed

Persa

Size

Medium

Age

7y 7m 19d

In shelter since

28-05-2022

Color

BLANC-GRIS

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

39898


Description

CATALÀ:
La Nina és una gata amb un caràcter molt dolç. La pobra ens va arribar en un estat realment lamentable i plena de puces. A més, la preciosa Nina ha donat positiu en leucèmia felina, la qual cosa vol dir que no podem saber el temps de vida que li queda: poden ser uns mesos o poden ser uns anys... Busquem per la Nina una família que la vulgui estimar el que li quedi de vida, sigui molt o poc... És una gateta amb una certa edat, i mereix tenir una família amb qui sentir-se estimada i segura. IMPORTANT: al ser positiva en leucèmia, cal que sigui gata única, o bé que l'adopti algú que ja tingui un gat o gata positiu. Podeu preguntar per la bona de la Nina prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nina es una gata con un carácter muy dulce. La pobre nos llegó en un estado realmente lamentable y repleta de pulgas. Además, la preciosa Nina ha dado positivo en leucemia felina, lo cual quiere decir que no podemos saber el tiempo de vida que le queda: pueden ser unos meses o pueden ser unos años... Buscamos para Nina una familia que la quiera lo que le quede de vida, sea mucho o poco... Es una gatita con cierta edad, y merece tener una familia con la que sentirse querida y segura. IMPORTANTE: al ser positiva en leucemia, tiene que ser gata única, o bien tener un gato o gata positivo. Podéis preguntar por la buena de Nina pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet