CHIQUI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CHIQUI

Breed

American bully

Size

Medium

Age

2y 8m 30d

In shelter since

28-05-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39894


Description

CATALÀ:
La Chiqui és una gosseta preciosa i molt alegre, li encanta l'aigua! Actualment conviu amb un gos sense problemes. Tot i que és una gosseta molt bona, creiem que seria millor una família sense nens per a ella. No li acaba d'agradar passejar de manera constant i, segons en quins moments de joc, pot mostrar una energia alta. Però igualment ens té enamorats! Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Chiqui es una perrita preciosa y muy alegre, le encanta el agua! Actualmente convive con un perro sin problemas. Aunque es una perrita muy buena, creemos que sería mejor una familia sin niños para ella. No le acaba de gustar pasear de manera constante y, según en qué momentos de juego, puede mostrar una energía alta. Aún así, nos tiene enamorados! Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet