MIKE ara BRUC - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MIKE ara BRUC

Breed

American pit bull terrier

Size

Medium

Age

2y 4m 22d

In shelter since

24-05-2022

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39876


Description

CATALÀ:
En Mike és un gos molt jove i amb un caràcter boníssim! És simpàtic, divertit i molt carinyós. Busquem per a ell una família que miri més enllà de les races i que vulgui portar a casa un bon company de vida. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mike es un perro muy joven y con un carácter buenísimo! Es simpático, divertido y muy cariñoso. Buscamos para él una familia que mire más allá de las razas y que quiera llevar a casa a un buen compañero de vida. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet