THYSSON - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

THYSSON

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

6y 11m 16d

In shelter since

22-05-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39872


Description

CATALÀ:
En Thysson és un gos que ho està passant molt malament al refugi: el pobre no entén per què ha acabat en un lloc estrany i li costa agafar confiança... Busquem pel Thysson una família que tingui ganes d'ajudar un gos que ho necessita molt: si no trobem a ningú, serà un d'aquells gossos condemnats a passar la vida en un refugi d'animals... En Thysson només necessita sentir-se segur i estimat... Si li voleu donar l'oportunitat que tant necessita, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Thysson es un perro que lo está pasando muy mal en el refugio: el pobre no entiende por qué ha acabado en un lugar extraño y le cuesta coger confianza... Buscamos para Thysson una familia que tenga ganas de ayudar a un perro que lo necesita mucho: si no encontramos a nadie, será uno de aquellos perros condenados a pasar la vida en un refugio de animales... Thysson solamente necesita sentirse seguro y querido... Si le queréis dar la oportunidad que tanto necesita, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet