PANTHER - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

PANTHER

Breed

Mestis american

Size

Medium

Age

1y 10m 30d

In shelter since

22-05-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39868


Description

CATALÀ:
En Panther ens va arribar molt espantat, però ja fa un temps que és amb nosaltres i ha millorat molt. Ja surt a passejar amb els voluntaris i es mostra confiat i carinyós amb tothom. Amb els altres gossos, amb una adaptació correcta, hi podria arribar a conviure, especialment amb femelles, però cal tenir clar que cal seguir les pautes adequades. En Panther és un bon gos per qui busquem una família que li vulgui donar una oportunitat. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Panther nos llegó muy asustado, pero ya lleva un tiempo con nosotros y ha mejorado mucho. Ya sale a pasear con los voluntarios y se muestra confiado y cariñoso con todo el mundo. Con los demás perros, con una adaptación correcta, podría llegar a convivir, especialmente con hembras, pero hay que tener claro que hay que seguir las pautas adecuadas. Panther es un buen perro para el que buscamos una familia que le quiera dar una oportunidad. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet