PANTHER - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

PANTHER

Breed

Mestis american

Size

Medium

Age

1y 7m 10d

In shelter since

22-05-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39868


Description

CATALÀ:
En Panther fa poquet que està amb nosaltres. És un gos molt jovenet que ens ha arribat molt espantat. Abans de poder fer una descripció del seu caràcter, preferim esperar uns dies per veure com evoluciona. Podeu demanar més informació sobre el Panther prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Panther lleva poco tiempo con nosotros. Es un perro muy jovencito que nos ha llegado muy asustado. Antes de poder hacer una descripción de su carácter, preferimos esperar unos días para ver como evoluciona. Podéis pedir más información sobre Panther pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet