NINU ara SAU - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NINU ara SAU

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

1y 5m 25d

In shelter since

22-05-2022

Color

TRICOLOR

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39862


Description

CATALÀ:
En Ninu és un gosset molt guapo i molt simpàtic i juganer. És una mica nerviós, però entre la seva edat i que està en un refugi, és completament normal. És de mida mitjaneta (només pesa 17 kg), i estem segurs que serà un company de vida extraordinari. Busquem per a
ell una família de tarannà actiu que li pugui donar l'activitat i companyia que necessita un gos de la seva edat. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ninu es un perrito muy guapo, muy simpático y juguetón. Es un poco nervioso, pero entre su edad y que está en un refugio, es completamente normal. Es de tamaño medianito (sólo pesa 17 kg), y estamos seguros que será un compañero de vida extraordinario. Buscamos para
él una familia de talante activo que le pueda dar la actividad y compañía que necesita un perro de su edad. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet