MEL - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MEL

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 3m 15d

In shelter since

17-05-2022

Color

Carei

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39837


Description

CATALÀ:
La Mel és una gateta preciosa i és molt dolça: no fa més que donar i buscar "mimos". Si esteu pensant en portar una gateta a casa, veniu-la a conèixer perquè és una gateta realment encantadora. El fet de ser del seu color i ja no ser un cadell, fa que molta gent no la vulgui ni conèixer... Si li voleu donar una nova vida a una gateta boníssima, pregunteu per la Mel prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mel es una gatita preciosa y es muy dulce: no hace más que dar y buscar "mimos". Si estáis pensando en llevar una gatita a casa, venidla a conocer porque es una gatita realmente encantadora. El hecho de ser de su color y ya no ser un cachorro, hace que mucha gente no la quiera ni conocer... Si le queréis dar una nueva vida a una gatita buenísima, preguntad por Mel pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet