KALA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

KALA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 3m 6d

In shelter since

15-05-2022

Color

CAREY

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39832


Description

CATALÀ:
La Kala és una gateta preciosa i molt joveneta que ens ha robat el cor: és una gateta bona i molt dolça, tot i que encara està una mica espantadeta... És un encant de gateta que necessita una família per sempre... Si voleu conèixer a la princesa Kala, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kala es una gatita preciosa y muy jovencita que nos ha robado el corazón: es una gatita buena y muy dulce, aunque todavía está un poco asustadita... Es un encanto de gata y necesita una familia... Si queréis conocer a la princesa Kala, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet