ILIADA

Hello! My name is

ILIADA

Breed
Mestis de pit bull
Size
Large
Age
2y 10m 26d
In Shelter Since
13-5-2022
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
39826

Description
CATALÀ:
L'Iliada és una gossa preciosa i molt bona. D'entrada, es mostra una mica desconfiada però, una vegada et coneix, és amigable i només vol jugar. En el refugi conviu actualment amb un altre gos sense problemes. És una gossa amb molta energia, i per això busquem per a ella una família també activa que la vulgui convertir en la seva companya d'aventures inseparable i fidel. Vine a conèixer-la i segur que t'enamores d'ella! Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! L'Iliada, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Iliada es una perra preciosa y muy buena. De entrada se muestra un poco desconfiada pero, una vez te conoce, es amigable y solo quiere jugar. En el refugio convive actualmente con otro perro sin problemas. Es una perra con mucha energía, y por eso buscamos para ella una familia también activa que la quiera convertir en su compañera de aventuras inseparable y fiel. Ven a conocerla y seguro que te enamoras de ella! Para más información, pulsa el botón ADOPTAME que tienes en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Iliada, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!