FERNI - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

FERNI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 3m 5d

In shelter since

13-05-2022

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39825


Description

CATALÀ:
En Ferni és un gatet molt jove, molt guapo i extremadament bo: és molt carinyós i adora donar i rebre carícies. No és un cadell, però és un gatet adorable que també necessita una família... Podeu preguntar pel bo del Ferni prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ferni es un gatito muy joven, muy guapo y extremadamente bueno: es muy cariñoso y adora dar y recibir caricias. No es un cachorro, pero es un gatito adorable que también necesita una familia... Podéis preguntar por el bueno de Ferni entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet