BLODY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BLODY

Breed

Mestis american

Size

Large

Age

9y 4m 24d

In shelter since

08-05-2022

Color

Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39809


Description

CATALÀ:
En Blody és un bon gos i ja té una certa edat: ser de la seva raça i tenir l'edat que té no li farà gens fàcil que algú li vulgui donar una oportunitat... Com és en Blody? És un gos tranquil i molt net (mai es fa les seves necessitats a la gàbia) i passeja molt bé. És un gos molt bo amb la gent, però amb els altres gossos no hi té molt bona relació. Busquem per a ell una família que el vulgui cuidar i estimar com es mereix. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Blody, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Blody es un buen perro y ya tiene una cierta edad: ser de su raza y tener la edad que tiene no le pondrá nada fácil que alguien le quiera dar una oportunidad... ¿Cómo es Blody? Es un perro tranquilo y muy limpio (nunca se hace sus necesidades en la jaula) y pasea muy bien. Es un perro muy bueno con la gente pero con los otros perros no tiene muy buena relación. Buscamos para él una familia que lo quiera cuidar y querer como se merece. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Blody, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet