BONICA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BONICA

Breed

Mestis

Size

Small

Age

3y 10m 20d

In shelter since

07-05-2022

Color

Marró -Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39807


Description

CATALÀ:
La Bonica és una gosseta preciosa i amb un caràcter boníssim: és molt carinyosa, juganera i simpàtica. Busquem per a ella una família que la vulgui cuidar i estimar per sempre. Si la voleu conéixer, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bonica es una perrita preciosa y con un carácter buenísimo: es muy cariñosa, juguetona y simpática. Buscamos para ella una familia que la quiera cuidar y querer para siempre. Si la queréis conocer, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet