OLIMPIA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

OLIMPIA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

3y 1m 26d

In shelter since

07-05-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39804


Description

CATALÀ:
L'Olímpia és una gosseta preciosa, un veritable encant! Va entrar juntament amb l'Odisea, i totes dues tenen molt bona relació amb les persones. De moment, amb gossos mascles tenen molt bona relació (amb gats no ho sabem). L'Olímpia mereix trobar una llar! Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Olimpia es una perrita joven y preciosa, un encanto! Entró junto con Odisea, y ambas tienen muy buena relación con personas. De momento, con perros machos tienen muy buena relación (con gatos no lo sabemos). Olimpia merece un hogar! Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet