ODISEA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ODISEA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

3y 1m 25d

In shelter since

07-05-2022

Color

Blanc-Taques Marrons

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39803


Description

CATALÀ:
L'Odisea és una gosseta preciosa, un veritable encant! Va entrar juntament amb una altra gosseta, l'Olímpia, i totes dues tenen molt bona relació amb les persones. L'Odisea mereix trobar una família! Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Odisea es una perrita preciosa, un verdadero encanto! Entró junto con Olimpia y ambas tienen muy buena relación con personas. Odisea merece un hogar! Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por ella apretando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet