KELABU - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

KELABU

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 10m 21d

In shelter since

06-05-2022

Color

Gris-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39802


Description

CATALÀ:
En Kelabu ens va arribar molt espantadet i es passava el dia amagat, però ha anat agafant confiança i ara es mostra molt carinyós amb les cuidadores i voluntaris. És un gatet molt guapo, molt bo i molt tranquil que necessita molt una família… No és un cadell però és un amor i necessita una casa... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kelabu nos llegó muy asustado y se pasaba el día escondido, pero ha ido cogiendo confianza y ahora se muestra muy cariñoso con las cuidadoras y voluntarios. Es un gatito muy guapo, muy bueno y muy tranquilo que necesita mucho una familia… No es un cachorro, pero es un amor y necesita una casa... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet