LALI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LALI

Breed

American pit bull terrier

Size

Medium

Age

5y 27d

In shelter since

05-05-2022

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39797


Description

CATALÀ:
La Lali és una gosseta realment guapa i molt bona. És una gosseta molt sociable i molt divertida. Busquem per aquesta princesa una família de tarannà actiu, perquè la preciosa Lali també és una gosseta activa i amb ganes de conèixer el món. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lali es una perrita realmente guapa y muy buena. Es una perrita muy sociable y muy divertida. Buscamos para esta princesa una familia de talante activo, porque la preciosa Lali también es una perrita activa y con ganas de conocer el mundo. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella apretando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet