SIBIL·LA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

SIBIL·LA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 6m 28d

In shelter since

04-05-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39793


Description

CATALÀ:
La Sibil·la és una gata que va arribar espantada i no s'apropava a nosaltres però, de mica en mica, ha anat confiant i li encanten les carícies. En el refugi no se sent còmoda amb tants gats, no s'apropa a ells. Aquesta preciosa gata necessita la pau d'una llar i, sobretot, l'amor d'una família.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Sibil·la es una gata que llegó asustada y no se acercaba a nosotros pero, poco a poco, ha ido confiando y le encantan las caricias. En el refugio no se siente cómoda con tantos gatos, no se acerca a ellos. Esta preciosa gata necesita la paz de un hogar y, sobre todo, el amor de una familia.
¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet