SIBIL·LA ARA SNOLLY

Hello! My name is

SIBIL·LA ARA SNOLLY

Breed
Europea
Size
Medium
Age
2y 7m 28d
In Shelter Since
4-5-2022
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
39793

Description
CATALÀ:
La Sibil·la és una gata que va arribar espantada i no s'apropava a nosaltres però, de mica en mica, ha anat confiant i li encanten les carícies. En el refugi no se sent còmoda amb tants gats, no s'apropa a ells. Aquesta preciosa gata necessita la pau d'una llar i, sobretot, l'amor d'una família.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Sibil·la es una gata que llegó asustada y no se acercaba a nosotros pero, poco a poco, ha ido confiando y le encantan las caricias. En el refugio no se siente cómoda con tantos gatos, no se acerca a ellos. Esta preciosa gata necesita la paz de un hogar y, sobre todo, el amor de una familia.
¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!