HULK - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

HULK

Breed

Pastor belga malinois(beig)

Size

Large

Age

6y 28d

In shelter since

01-09-2022

Color

Marró-Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39781


Description

CATALÀ:
En Hulk és un gos molt bo que ens va arribar ple de mossegades al coll. A més a més, ha donat positiu en leishmània, però amb tractament i controls pot fer una vida totalment normal. És un gos amb un caràcter molt tranquil. Busquem per a ell una família que el vulgui cuidar i estimar com es mereix. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Hulk es un perro muy bueno que nos llegó lleno de mordiscos en el cuello. Además, ha dado positivo en leishmania, pero con tratamiento y controles puede hacer una vida totalmente normal. Es un perro con un carácter muy tranquilo. Buscamos para él una familia que lo quiera cuidar y querer como se merece. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet