TIMOR - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TIMOR

Breed

Mestis

Size

Large

Age

1y 4m 25d

In shelter since

02-05-2022

Color

NEGRE-FOC

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39772


Description

CATALÀ:
En Timor és un gos preciós i molt jovenet. Té un caràcter boníssim i és un amor. Busquem per a ell una família de tarannà actiu, perquè el bo del Timor té molta energia. És un bon gos que està molt nerviós al refugi i que necessita trobar al més aviat millor una família per evitar que massa temps en una gàbia el torni un gos trist... Si el voleu conèixer, podeu preguntar pel bo del Timor prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Timor es un perro precioso y muy jovencito. Tiene un carácter buenísimo y es un amor. Buscamos para él una familia de talante activo, porque el bueno de Timor tiene mucha energía. Es un buen perro que está muy nervioso en el refugio y que necesita encontrar lo antes posible una familia para evitar que, demasiado tiempo en una jaula, lo convierta en un perro triste... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por el bueno de Timor pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet