CARRIE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CARRIE

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

3y 10m 13d

In shelter since

02-05-2022

Color

MARRO

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

39771


Description

CATALÀ:
La Carrie és una gosseta amb un caràcter boníssim; tothom qui la coneix només pot exclamar: quina gosseta més dolça!!! Si li voleu donar una oportunitat a la bona de la Carrie, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Carrie es una perrita con un carácter buenísimo: todo el que la conoce solo puede exclamar: ¡qué perrita más dulce!!! Si le queréis dar una oportunidad a la buena de Carrie, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet