ALTER - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ALTER

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 2m 24d

In shelter since

01-05-2022

Color

ROS-CREMA

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

39765


Description

CATALÀ:
L'Alter és un gatet boníssim i guapíssim: és el gat més bo i dolç del món. Però el pobre ho té molt difícil perquè algú el vulgui adoptar perquè ha donat positiu en leucèmia, i això vol dir que, o bé haurà de ser gat únic, o bé conviure amb un altre gat o gata que també hagi donat positiu en leucèmia felina. El bo de l'Alter no té cap símptoma, i ara per ara és un gatet que fa vida totalment normal. Si voleu ser la família que tant necessita el bo de l'Alter, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Alter es un gatito buenísimo y guapísimo: es el gato más bueno y dulce del mundo. Pero el pobre lo tiene muy difícil para que alguien lo quiera adoptar porqué ha dado positivo en leucemia, y esto quiere decir que, o bien tendrá que ser gato único, o bien convivir con otro gato o gata que también haya dado positivo en leucemia felina. El bueno de Alter no tiene ningún síntoma, y ahora mismo es un gatito que hace vida totalmente normal. Si queréis ser la familia que tanto necesita el bueno de Alter, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet