PELEOPS - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

PELEOPS

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 6m 3d

In shelter since

28-04-2022

Color

Blanc-Crema

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39756


Description

CATALÀ:
En Peleops va ser rescatat d'una síndrome de Noè, juntament amb més de 30 gats. Durant els primers mesos es va mostrar espantat i desconfiat però, ara, ja es pot veure fent voltes per la nostra gatera, i les cuidadores poden interactuar amb ell. Sabem que, amb la tranquil·litat i amor d'una llar, serà un gran company. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Peleops fue rescatado de un síndrome de Noé, junto con más de 30 gatos. Durante los primeros meses se mostró asustado y desconfiado pero, ahora, ya se le puede ver dando vueltas por nuestra gatera, y las cuidadoras pueden interactuar con él. Sabemos que, con la tranquilidad y amor de un hogar, será un gran compañero. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet