SILVANO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

SILVANO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

10y 5m 24d

In shelter since

28-04-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39747


Description

CATALÀ:
En Silvano va ser rescatat d'una situació de desatenció juntament amb altres gats. Va arribar molt espantat, però ara ja fa un temps que està amb nosaltres i és un veritable encant de gat: és molt juganer i molt carinyós! El bo del Silvano mereix tenir una nova vida al costat d'una família... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Silvano fue rescatado de una situación de desatención junto con otros gatos. Llegó muy asustado, pero ahora ya lleva un tiempo con nosotros y es un verdadero encanto de gato: es muy juguetón y muy cariñoso! El bueno de Silvano merece tener una nueva vida junto a una familia... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet