REMO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

REMO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 9m 29d

In shelter since

28-04-2022

Color

Blanc i Taronja

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39743


Description

CATALÀ:
En Remo va ser rescatat d'una síndrome de Noè, juntament amb més de 30 gats. Va arribar molt espantat i refredat però, ara, ha millorat i ja es deixa acaronar per les nostres cuidadores. És un gat sensible que necessita una família amb molt d'amor per donar-li. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Remo fue rescatado de un síndrome de Noé, junto con más de 30 gatos. Llegó muy asustado y resfriado pero, ahora, ha mejorado y ya se deja acariciar por nuestras cuidadoras. Es un gato sensible que necesita una familia con mucho amor para darle. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet