PITEO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

PITEO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 9m 29d

In shelter since

28-04-2022

Color

Blanc i Crema

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39737


Description

CATALÀ:
En Piteo va ser rescatat juntament amb més de 30 gats d'una síndrome de Noè. De mica en mica en Piteo i tots els seus companys es van adaptant a la gatera. En Piteo, tot i que es va passar unes setmanes molt amagadet, ja se sent molt segur, i tot i que encara no es deixa tocar, és molt juganer i molt divertit. Estem segurs que amb una miqueta de paciència i en un entorn més tranquil serà un gat fantàstic. Millor si la família que l'adopti ja té un gat sociable a casa, perquè el Piteo sempre ha viscut amb més gats i l'ajudaria en la seva adaptació. Si li voleu donar una nova vida al preciós Piteo, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Piteo fue rescatado junto con más de 30 gatos de un síndrome de Noé. Poco a poco Piteo y todos sus compañeros se van adaptando a la gatera. Piteo, aunque pasó unas semanas muy escondido, ya se siente muy seguro, y aunque todavía no se deja tocar, es muy juguetón y muy divertido. Estamos seguros que con un poquito de paciencia y en un entorno más tranquilo será un gato fantástico. Mejor si la familia que lo adopte ya tiene un gato sociable en casa, porque Piteo siempre ha vivido con más gatos y lo ayudaría en su adaptación. Si le queréis dar una nueva vida al precioso Piteo, pulsad el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet