PENEO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

PENEO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

8m 26d

In shelter since

28-04-2022

Color

Blanc i Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39731


Description

CATALÀ:
En Peneo va ser rescatat d'un pis on malvivia amb més de 30 gats. Va arribar en molt mal estat, però s'ha recuperat molt bé, i només li ha quedat una petita queratitis a l'ull, però hi veu perfectament i fa vida totalment normal. El Peneo només és un "nen petit" i és molt juganer i molt tendre... Seria fantàstic que visqués amb un altre gat, perquè des que va néixer sempre ha estat acompanyat de més gats. Si li voleu donar una nova vida a un "nen petit" que va començar la vida amb mal peu, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Peneo fue rescatado de un piso donde malvivía con más de 30 gatos. Llegó en muy mal estado, pero se ha recuperado muy bien, y solo le ha quedado una pequeña queratitis en el ojo, pero ve perfectamente y hace vida totalmente normal. Peneo solo es un "niño pequeño" y es muy juguetón y muy tierno... Sería fantástico que viviera con otro gato, porque desde que nació siempre ha estado acompañado de más gatos. Si le queréis dar una nueva vida a un "niño pequeño" que empezó la vida con mal pie, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet