PELÍAS ara PELUCAS

Hello! My name is

PELÍAS ara PELUCAS

Breed
Europea
Size
Medium
Age
11y 8m 10d
In Shelter Since
28-4-2022
Color
Taronja
Country
Spain
Location
CLINICACAAD
Registration Number
39729

Description
CATALÀ:
En Pelias va ser rescatat d'una síndrome de Noè. Ens va arribar amb moltíssima por i en un estat realment lamentable. Li vam haver de retirar pràcticament totes les dents. A la gatera estava tot el dia amagat a sota d'una estanteria i altres gats el pegaven... Ara viu a l'espai veterinari, i està força bé: no volem que hagi de tornar a la gatera. És un gat molt tranquil. No és gaire mimòs ni faldero, però ignora completament als altres gats i només vol reposar. És un gat que ha tingut una vida molt trista, i mereix trobar una família que li pugui donar consol, pau i amor el que li quedi de vida... Si li voleu donar una oportunitat a un gat que ho necessita molt, pregunteu per l'avi Pelias prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Pelías fue rescatado de un síndrome de Noé. Nos llegó con muchísimo miedo y en un estado realmente lamentable. Le tuvimos que retirar prácticamente todos los dientes. En la gatera estaba todo el día escondido debajo de una estantería y otros gatos lo pegaban... Ahora vive en el espacio veterinario, y está bastante bien: no queremos que tenga que volver a la gatera. Es un gato muy tranquilo. No es muy mimoso ni faldero, pero ignora completamente a los demas gatos y solo quiere descansar. Es un gato que ha tenido una vida muy triste, y merece encontrar a una familia que le pueda dar consuelo, paz y amor lo que le quede de vida... Si le queréis dar una oportunidad a un gato que lo necesita mucho, preguntad por el abuelo Pelías pulsando lo botó ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!