MARTINA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MARTINA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 26d

In shelter since

27-04-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39719


Description

CATALÀ:
La Martina és una gateta molt joveneta: i no només és una preciositat, és que a més a més és una gateta molt dolça i encantadora. Si esteu pensant a portar una gateta a casa, veniu-la a conèixer: no podreu evitar enamorar-vos d'ella! Si li voleu donar una oportunitat de viure en família, podeu preguntar per la princesa Martina prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Martina es una gatita muy jovencita: y no solo es una preciosidad, es que además es una gatita muy dulce y encantadora. Si estáis pensando en llevar una gatita a casa, venidla a conocer: no podréis evitar enamoraros de ella! Si le queréis dar una oportunidad de vivir en familia, podéis preguntar por la princesa Martina entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet