CHEWBACCA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CHEWBACCA

Breed

Cane Corso

Size

Giant

Age

7y 10m 21d

In shelter since

25-07-2022

Color

NEGRE-BLANC

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39713


Description

CATALÀ:
En Chewbacca és un gos imponent, preciós! Per la seva mida, és un gos que té força, per la qual cosa creiem que la família que l'adopti ha de saber donar-li passejos segurs, persones acostumades a gossos grans. De moment sabem que no té bona relació amb mascles i que no li agraden els gats. Ah, i a més és una mica escapista, però això no ha d'impedir que trobem una família que li doni molt amor! Per a més informació, premeu l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Chewbacca es un perro imponente, precioso! Por su tamaño, es un perro que tiene fuerza, por lo que creemos que la familia que lo adopte tiene que saber darle paseos seguros, personas acostumbradas a perros grandes. De momento sabemos que no tiene buena relación con machos y que no le gustan los gatos. Ah, y además es un poco escapista, pero esto no tiene que impedir que encontremos una familia que le dé mucho amor! Para más información, entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet