NILA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NILA

Breed

Mestis american sttanford

Size

Medium

Age

4y 3m

In shelter since

20-04-2022

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39694


Description

CATALÀ:
La Nila és una gosseta realment adorable i bona: un encant de gosseta. Però ser de la seva raça, li posarà les coses complicades.... Mireu més enllà de les races i doneu-li una oportunitat a aquesta princesa de mirada tendra... Pregunteu per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nila es una perrita realmente adorable y buena: un encanto de perrita. Pero ser de su raza, le pondrá las cosas complicadas.... Mirad más allá de las razas y dadle una oportunidad a esta princesa de mirada tierna... Preguntad por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet