TEODORO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

TEODORO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 1m

In shelter since

20-04-2022

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39692


Description

CATALÀ:
En Teodoro és un gat molt jovenet i és un veritable encant: és molt carinyós i molt dolç. No té ni l'any: encara és un "nen petit"... Si voleu conèixer al preciós Teodoro, només cal que premeu l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Teodoro es un gato muy jovencito y es un verdadero encanto: es muy cariñoso y muy dulce. No tiene ni un añito: todavía es un "niño pequeño"... Si queréis conocer al precioso Teodoro, entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet