URI - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

URI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 8m 5d

In shelter since

15-04-2022

Color

NEGRE

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39666


Description

CATALÀ:
L'Uri és un gat preciós que ens ha enamorat de seguida. AL pobre Uri el vam trobar amb una fractura de maluc, però és molt lleu i no cal operar-lo, tot i que necessita un temps de repòs. Camina força bé, però ens té una mica preocupats perquè li costa menjar: només menja quan estem per ell donant-li "mimos". L'Uri és un gat molt carinyós, i necessita una família que disposi de temps per dedicar-li atenció i ajudar-lo en la seva recuperació. Si voleu adoptar un gat que ho necessita molt, premeu l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Uri es un gato precioso que nos ha enamorado enseguida. Al pobre Uri lo encontramos con una fractura de cadera, pero es muy leve y no es necesario operar, aunque necesita un tiempo de reposo. Camina bastante bien, pero nos tiene un poco preocupados porque le cuesta comer: sólo come cuando estamos por él dándole "mimos". Uri es un gato muy cariñoso, y necesita una familia que disponga de tiempo para dedicarle atención y ayudarlo en su recuperación. Si queréis adoptar a un gato que lo necesita mucho, entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet