NEO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NEO

Breed

Mestis

Size

Large

Age

3y 8m 7d

In shelter since

13-04-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39658


Description

CATALÀ:
En Neo és un gos molt guapo i molt bo, però tot i que ve gent als refugis, ningú es fixa en ell... És un d'aquells gossos que semblen invisibles i passen desapercebuts... Si esteu pensant en adoptar, us demanem que si més no el vulgueu conèixer... Pregunteu pel Neo prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Neo es un perro muy guapo y muy bueno, pero aunque viene gente a los refugios, nadie se fija en él... Es uno de aquellos perros que parecen invisibles y pasan desapercibidos... Si estáis pensando en adoptar, os pedimos que al menos lo queráis conocer... Preguntad por Neo pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet