HAPPY - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

HAPPY

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7y 8m 7d

In shelter since

13-04-2022

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

39655


Description

CATALÀ:
En Happy és un gat preciós, molt afectuós i molt bo! El bo del Happy és positiu a immunodeficiència felina, però pot fer vida normal: aquest virus no és preocupant sempre que se li doni una bona qualitat de vida. Des de la protectora recomanem que, en el cas de conviure amb més gats, que siguin també positius al virus o, si no el tenen, que siguin molt sociables (es pot contagiar per mossegada). En Happy mereix trobar una família que se l'estimi molt! Si voleu saber més coses sobre el gat més dolç del món, premeu l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Happy es un gato precioso, muy cariñoso y muy bueno! El bueno de Happy es positivo a inmunodeficiencia felina, pero puede hacer vida normal: este virus no es preocupante siempre que se le dé una buena calidad de vida. Desde la protectora recomendamos que, en el caso de convivir con más gatos, sean también positivos al virus o, si no lo tienen, que sean muy sociables (se puede contagiar por mordisco). Happy merece encontrar una familia que lo quiera mucho! Si queréis saber más cosas sobre el gato más dulce del mundo, entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet