LION - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LION

Breed

Mestis american sttanford

Size

Large

Age

2y 5m 28d

In shelter since

02-04-2022

Color

Blanc-Negre pigat

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

39624


Description

CATALÀ:
En Lion encara és un cadellot. Ens ha arribat amb la poteta del davant paralitzada, i el pobret fa molta pena perquè camina arrossegant-la. L'ha vist el veterinari traumatòleg, i ens ha dit que per operar-lo cal que acabi el creixement, perquè ara mateix seria totalment contraproduent. És un gos molt dolç amb les persones, però li fa molta por sortir al carrer... Busquem pel petit Lion una família que el pugui acollir temporalment fins que el puguem operar, o millor encara, una família que el vulgui adoptar per sempre... Si podeu ajudar al petit Lion, pregunteu per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Lion, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Lion es todavía un cachorrote. Nos ha llegado con la patita delantera paralizada, y el pobrecito nos da mucha pena porque camina arrastrándola. Lo ha visto el veterinario traumatólogo, y nos ha dicho que para operarlo es necesario que acabe el crecimiento, porque ahora mismo sería totalmente contraproducente. Es un perro muy dulce con las personas, pero le da mucho miedo salir a la calle... Buscamos para el pequeño Lion una familia que lo pueda acoger temporalmente hasta que lo podamos operar, o mejor todavía, una familia que lo quiera adoptar para siempre... Si podéis ayudar al pequeño Lion, preguntad por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Lion, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet