BUNDI - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BUNDI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 9m 29d

In shelter since

02-04-2022

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39621


Description

CATALÀ:
La Bundi és una gateta preciosa, però és molt tímida i, com fa poquet que està amb nosaltres, encara està força espantada. Busquem per a ella una família de tarannà tranquil, molt millor sense nens massa actius, que li pugui donar l'amor i seguretat que necessita per poder ser una gateta feliç. Si voleu conèixer a la princesa Bundi, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bundi es una gatita preciosa, pero es muy tímida y, como lleva poquito con nosotros, todavía está bastante asustada. Buscamos para ella una familia de talante tranquilo, mucho mejor sin niños demasiados activos, que le pueda dar el amor y seguridad que necesita para poder ser una gatita feliz. Si queréis conocer a la princesa Bundi, podéis preguntar por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet