DAU - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

DAU

Breed

Mestís American Staffordshire Terrier

Size

Large

Age

6y 1m 12d

In shelter since

30-03-2022

Color

NEGRE/BLANC

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

39619


Description

CATALÀ:
En Dau és un d'aquells gossos que ens trenquen el cor perquè passen totalment inadvertits en un refugi: absolutament ningú pregunta per ell... És un gos preciós que s'ha passat la vida vigilant, frustrat, avorrit i sense carícies... I no obstant, en Dau és un gos molt noble amb la gent, i tot i que mostra por cap als desconeguts, mai ha tingut un mal gest cap a ningú. En Dau és un gos molt noble i molt respectuós.
El pobre Dau necessita una llar tranquil·la, millor en entorn no urbà, ja que ara està començant a conèixer el món... Si voleu ajudar a un gos que necessita deixar de ser invisible, podeu preguntar pel bo del Dau prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Dau, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Dau es uno de aquellos perros que nos rompen el corazón porque pasan totalmente inadvertidos en un refugio: absolutamente nadie pregunta por él... Es un perro precioso que se ha pasado la vida vigilando, frustrado, aburrido y sin caricias... Y no obstante, Dau es un perro muy noble con la gente, y aunque muestra miedo hacia los desconocidos, nunca ha tenido un mal gesto hacia nadie. Dau es un perro muy noble y muy respetuoso.
El pobre Dau necesita un hogar tranquilo, mejor en entorno no urbano, ya que ahora está empezando a conocer el mundo... Si queréis ayudar a un perro que necesita dejar de ser invisible, podéis preguntar por el bueno de Dau pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Dau, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet