CURRY - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

CURRY

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 2m 27d

In shelter since

31-03-2022

Color

Taronja

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39616


Description

CATALÀ:
En Curry és un gatet preciós i amb un caràcter molt bo: és carinyós, simpàtic i juganer, i busquem per a ell una família que el vulgui cuidar i estimar molt. Si voleu conèixer al preciós Curry, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Curry es un gatito precioso y con un carácter muy bueno: es cariñoso, simpático y juguetón, y buscamos para él una familia que lo quiera cuidar y querer mucho. Si queréis conocer al precioso Curry, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet