WEST - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

WEST

Breed

Mestis de husky

Size

Medium

Age

1y 11m

In shelter since

28-09-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

39609


Description

CATALÀ:
En West és un gos jovenet, molt intel·ligent, actiu i disposat a tot. Va arribar sense socialitzar, amb moltes pors i inseguretats. Actualment està en una casa d'acolliment que l'està ajudant a relaxar-se, a saber conviure i a passejar tranquil. Però necessitem trobar una família definitiva que estigui disposada a aprendre a educar-ho sense càstigs, i que estigui en disposició d'aplicar les pautes que donarem des de la protectora. Volem evitar que torni al refugi... Des d'una casa i amb l'amor d'una família serà molt més fàcil ajudar-lo... Si voleu conèixer i ajudar al bo del West, podeu preguntar per ell entrant a l'enllaç d'adopció que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
West es un perro jovencito, muy inteligente, activo y dispuesto a todo. Llegó sin socializar, con muchos miedos e inseguridades. Actualmente está en una casa de acogida que lo está ayudando a relajarse, a saber convivir y a pasear tranquilo. Pero necesitamos encontrar una familia definitiva que esté dispuesta a aprender a educarlo sin castigos, y que esté en disposición de aplicar las pautas que daremos desde la protectora. Queremos evitar que vuelva al refugio... Desde una casa y con el amor de una familia será mucho más fácil ayudarle... Si queréis conocer y ayudar al bueno de West, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet