WEST - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

WEST

Breed

Mestis de husky

Size

Medium

Age

1y 5m 25d

In shelter since

30-03-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39609


Description

CATALÀ:
En West és un gosset preciós i molt jovenet que ens ha arribat al refugi amb molta por de tot. Ho està passat molt malament, i necessita trobar al més aviat possible una família que el vulgui cuidar i estimar. Busquem per a ell una família que estigui disposada a escoltar i aplicar els consells que li donem, perquè no volem que el pobre West surti i, al cap de poc, hagi de tornar al refugi. Si el voleu conèixer i ajudar, podeu preguntar pel bo del West prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
West es un perrito precioso y muy jovencito que nos ha llegado al refugio muerto de miedo. Lo está pasado muy mal, y necesita encontrar lo antes posible una familia que lo quiera cuidar y querer. Buscamos para él una familia que esté dispuesta a escuchar y aplicar los consejos que le demos, porque no queremos que el pobre West salga y, en al cabo de poco, tenga que volver al refugio. Si lo queréis conocer y ayudar, podéis preguntar por el bueno de West entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet