BRON - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BRON

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 6m 23d

In shelter since

29-03-2022

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39604


Description

CATALÀ:
La Bron va ser abandonada al carrer pels seus propietaris. Està espantadíssima i ara mateix no es mostra massa receptiva. Necessita una casa per poder refer-se del trauma. A la gatera costarà molt que es relaxi... De moment no sabem ni quin caràcter té perquè està morta de por... Si voleu saber més coses d'aquesta gata tan guapa, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bron fue abandonada en la calle por sus propietarios. Está asustadísima y ahora mismo no se muestra nada receptiva. Necesita un hogar para poder rehacerse del trauma. En la gatera le costará mucho relajarse... De momento no sabemos ni qué carácter tiene porque está muerta de miedo. Si queréis saber más cosas sobre esta preciosa gata podéis preguntar por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet