FABI - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

FABI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 3m 25d

In shelter since

21-03-2022

Color

Blanc-Gris

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39581


Description

CATALÀ:
La Fabi fa pocs dies que viu amb nosaltres. Tot i que és tímida, de mica en mica agafa confiança i es mostra bona i afectuosa. No volem que passi molt de temps al refugi i, per això, necessitem una família que li doni una oportunitat per a ser feliç. De moment no sabem quina relació té amb la resta d'animals. Si voleu conèixer a la preciosa Fabi, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Fabi lleva pocos días con nosotros. Aunque es tímida, poco a poco coge confianza y se muestra buena y cariñosa. No queremos que pase mucho tiempo en el refugio y, por eso, necesitamos una familia que le dé una oportunidad para ser feliz. De momento no sabemos qué relación tiene con el resto de animales. Si queréis conocer a la preciosa Fabi, podéis preguntar por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet