FLONGI - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

FLONGI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 10m 7d

In shelter since

24-02-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39522


Description

CATALÀ:
La Flongi és una gateta preciosa que van deixar abandonada a una colònia de gats. És una gata molt bona, tot i que està una miqueta espantada i, si no et coneix, s'amaga. Però quan et coneix agraeix molt les carícies i fa "coquitos" a les seves cuidadores. Busquem per a la preciosa Flongi una família de tarannà tranquil que la vulgui cuidar i estimar molt. Si voleu conèixer a la bona de la Flongi, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Flongi es una gatita preciosa que dejaron abandonada en una colonia de gatos. Es una gata muy buena, aunque está un poquito asustada y, si no te conoce, se esconde. Pero cuando te conoce agradece mucho las caricias y hace "coquitos" a sus cuidadoras. Buscamos para la preciosa Flongi una familia de talante tranquilo que la quiera cuidar y querer mucho. Si queréis conocer a la buena de Flongi, podéis preguntar por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet