FROG - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

FROG

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 3m 21d

In shelter since

22-02-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39513


Description

CATALÀ:
El pobre Frog ens ha arribat molt espantat... Està paralitzat i es passa tot el dia amagat: ho està passant molt malament pobret... Busquem per a ell una família amb experiència amb gats amb por que el vulgui ajudar a recuperar la confiança amb la gent. Necessitarà paciència, tranquil·litat i amor, però estem segurs que entre vosaltres hi ha una família que el pot ajudar. Si voleu conèixer al pobre Frog, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
El pobre Frog nos ha llegado muy asustado... Está paralizado y se pasa todo el día escondido: lo está pasando muy mal pobrecito... Buscamos para él una familia con experiencia con gatos con miedo que lo quiera ayudar a recuperar la confianza con la gente. Necesitará paciencia, tranquilidad y amor, pero estamos seguros que entre vosotros hay una familia que lo puede ayudar. Si queréis conocer al pobre Frog, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet