FROG - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

FROG

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 4m 26d

In shelter since

22-02-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39513


Description

CATALÀ:
En Frog és un gatet preciós que va arribar molt espantat, però ara ja s'ha fet a l'espai i ha vist que les seves cuidadores i els voluntaris només el volen cuidar. Ara el bo del Frog és un gat que busca i agraeix molt les carícies i, a més a més, ha fet una nòvia a la gatera, la gateta Fabi, que és timideta però que sempre està al costat del Frog: s'estimen molt!!! Van arribar per separat, però ara seria un somni que algú els volgués adoptar junts, perquè són una parella inseparable! Si voleu conèixer al Frog i a la Fabi, podeu preguntar per ells prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Frog es un gatito precioso que llegó muy asustado, pero ahora ya se ha hecho al lugar y ha visto que sus cuidadoras y los voluntarios solo lo quieren cuidar. Ahora el bueno de Frog es un gato que busca y agradece mucho las caricias y, además, se ha echado una nòvia en la gatera, la gatita Fabi, que es timidita pero que siempre está junto a Frog: ¡se quieren muchísimo!!! Llegaron por separado, pero ahora sería un sueño que alguien los quisiera adoptar juntos, porque son una pareja inseparable! Si queréis conocer a Frog y a Fabi, podéis preguntar por ellos pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet