NENA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NENA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

2y 10m 4d

In shelter since

22-02-2022

Color

Tigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

39511


Description

CATALÀ:
La Nena va ser retirada d'un domicili per ordre judicial. Convivia amb una altra gosseta i un gat, que també vam acollir a la protectora. La Nena és una gossa molt bona amb la gent, però es nota que no estava acostumada ni a la corretja ni al morrió. Malgrat tot, quan els hi posem, la seva postura és de submissió. És una bona "nena" que mereix tenir una nova família i una nova oportunitat de ser feliç... Si voleu conèixer a la bona de la Nena, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! La Nena, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Nena fue retirada de un domicilio por orden judicial. Convivía con otra perrita y un gato, que también acogimos en la protectora. Nena es una perra muy buena con la gente, pero se nota que no estaba acostumbrada ni a la correa ni al bozal. A pesar de todo, cuando se los ponemos, su postura es de sumisión. Es una buena "niña" que merece tener una nueva familia y una nueva oportunidad de ser feliz... Si queréis conocer a la buena de Nena, podéis preguntar por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Nena, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet