NENA

Hello! My name is

NENA

Breed
American stafford terrier
Size
Large
Age
3y 4m
In Shelter Since
22-2-2022
Color
Tigrat-Blanc
Country
Spain
Location
CAN MORET
Registration Number
39511

Description
CATALÀ:
La Nena va ser retirada d'un domicili per ordre judicial. Convivia amb una altra gosseta i un gat, que també vam acollir a la protectora. La Nena és una gossa molt bona amb la gent, però es nota que no estava acostumada ni a la corretja ni al morrió. Malgrat tot, quan els hi posem, la seva postura és de submissió. És una bona "nena" que mereix tenir una nova família i una nova oportunitat de ser feliç... Si voleu conèixer a la bona de la Nena, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! La Nena, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Nena fue retirada de un domicilio por orden judicial. Convivía con otra perrita y un gato, que también acogimos en la protectora. Nena es una perra muy buena con la gente, pero se nota que no estaba acostumbrada ni a la correa ni al bozal. A pesar de todo, cuando se los ponemos, su postura es de sumisión. Es una buena "niña" que merece tener una nueva familia y una nueva oportunidad de ser feliz... Si queréis conocer a la buena de Nena, podéis preguntar por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Nena, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!