NENA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NENA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

2y 1m 25d

In shelter since

22-02-2022

Color

Tigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39511


Description

CATALÀ:
La Nena va ser retirada d'un domicili per ordre judicial. Convivia amb una altra gosseta i un gat, que també vam acollir a la protectora. La Nena és una gossa molt bona amb la gent, però es nota que no estava acostumada ni a la corretja ni al morrió. Malgrat tot, quan els hi posem, la seva postura és de submissió. És una bona "nena" que mereix tenir una nova família i una nova oportunitat de ser feliç... Si voleu conèixer a la bona de la Nena, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nena fue retirada de un domicilio por orden judicial. Convivía con otra perrita y un gato, que también acogimos en la protectora. Nena es una perra muy buena con la gente, pero se nota que no estaba acostumbrada ni a la correa ni al bozal. A pesar de todo, cuando se los ponemos, su postura es de sumisión. Es una buena "niña" que merece tener una nueva familia y una nueva oportunidad de ser feliz... Si queréis conocer a la buena de Nena, podéis preguntar por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet